Service Service

Montage op locatie

Voor de montage van uw communicatie-uitingen bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan het monteren van spandoekframes zijn, het ophangen van reclameborden of het omkleuren van uw bedrijfspand in een nieuwe huisstijl. Verder brengen we raamstickers aan, vervangen we vlaggenmasten of verzorgen we het wrappen van een compleet wagenpark. Smid Media Solutions regelt het.

 

Transport

Een belangrijk service-instrument van Smid Media Solutions is het transporteren van promotiemateriaal. Stel, u bestelt ‘s ochtends posters om met spoed op 20 verschillende locaties af te leveren. Dan is Smid Media Solutions in staat om alles direct en op tijd te regelen, te fabriceren en te vervoeren naar het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Ontwerp Service

Wij denken bij Smid altijd vanuit slimme oplossingen. Ook op het gebied van vormgeving bent u bij ons op het juiste adres. Smid Media Solutions beschikt namelijk over een eigen DTP en Grafisch ontwerp afdeling. U kunt bij ons terecht voor kleine DTP projecten maar ook voor een volledig huisstijlontwerp. Alles is mogelijk. We beschikken over de beste apparatuur en software om u als klant, volledig te kunnen ontzorgen. Van schetsen tot de aflevering van uw product, Smid Media Slotions staat voor u klaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Ontwerp - dtp Afdeling

Handling

Onder handling verstaan we bij Smid Media Solutions een arsenaal aan werkzaamheden. Van het verpakken van posters in kokers, het vullen van promotiepakketten en displays, het samenstellen van mailings en het plakken van wobblers in zowel grote als kleine oplages. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Huis-aan-huis-verspreiding

Ondanks de opkomst van digitale media blijft er genoeg ruimte over voor huis-aan-huis-verspreiding via ‘ouderwets’ drukwerk. Sterker: huis-aan-huis-verspreiding blijkt in veel gevallen de ideale manier om een boodschap bij de juiste doelgroep over te brengen. De kunst is om de kosten laag te houden. Smid Media Solutions realiseert dit door goed samen te werken met andere partijen. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en prijzen.

Interieurbouw

Interieurbouw is een vakgebied dat zich in de loop der jaren geweldig heeft ontwikkeld. Ook Smid Media Solutions gaat mee met die tijd. Zo draaien we onze hand niet om voor een complete make-over van uw bedrijf. Van een nieuwe koffiecorner of balie tot een kastenwand in een futuristisch tankstation. Onze projecten worden uitgevoerd met hypermoderne apparatuur, waarmee we een perfect eindresultaat leveren. Ben je ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons naar de diverse mogelijkheden!