22 april 2020

Met onze transparante veiligheidsschermen voor het coronavirus kunt u uw personeel en bezoekers beter beschermen tegen besmetting van het virus. Daarnaast kun u aantonen dat u drastische maatregelen neemt en de gezondheid van uw personeel en bezoekers erg serieus neemt.

We gaan met zijn alle langzaam naar een zogenaamd “1.5-meter samenleving”, waarbij je voldoende afstand moet bewaren en elkaar moet beschermen tegen besmetting. Hierbij gaat het merendeel van de bedrijven en winkels gewoon weer open, maar zijn er zeer strenge regels.

U moet als bedrijf zijnde aan kunnen tonen dat u de juiste maatregelen getroffen heeft om weer open te mogen. Gelukkig is Nederland een enorm “ondernemend land” en denken we voornamelijk in oplossingen in plaats van obstakels. We hebben enkele mogelijkheden voor uw uitgewerkt.

Transparante veiligheidsschermen voor het coronavirus op kantoor

Het merendeel van de mensen op kantoor werkt op dit moment thuis. Het is vaak een tijdelijke oplossing, want met zijn alle op kantoor zijn is toch prettiger. Met onze doorzichtige veiligheidsschermen voor op kantoor, kunt u gemakkelijk de bureaus van elkaar scheiden, waardoor u het risico op besmetting minimaliseert.

De veiligheidsschermen zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. Wij kunnen deze schermen ook op locatie plaatsen bij u. Op de onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een transparant veiligheidsscherm voor op kantoor. 

Coronavirus veiligheidsschermen

Transparante veiligheidsschermen voor het coronavirus  in winkels

Ook in winkels gelden uiteraard al strenge regels met betrekking tot het afstand houden en vaak ook een max. aantal personen per winkel. Deze maatregelen zijn nodig om de kans op besmetting met het coronavirus te minimaliseren.

Op verschillende plaatsen in de winkel wordt het echter steeds moeilijker om voldoende afstand te bewaren. Denk hierbij aan smalle gangen in uw winkel, tijdens het afrekenen bij de kassa of wanneer u een kopje koffie tapt in een tankstation.

Met onze transparante veiligheidsschermen voor winkels kunt u op deze “risicovolle zones” op een eenvoudige manier zorgen voor meer veiligheid. Op de onderstaande afbeelding ziet u hoe een tankstation dit heeft aangepakt bij de koffiecorner.

Veiligheidsschermen coronavirus koffiecorner

Voor iedere situatie een passende oplossing

Voor ieder bedrijf is er een passende oplossing! Wij kunnen deze transparante veiligheidsschermen voor het coronavirus leveren in alle denkbare maten en vormen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag dan een vrijblijvende belafspraak aan via het onderstaande formulier. Probeer het formulier zo goed mogelijk in te vullen, zodat onze medewerkers zich goed kunnen voorbereiden op het gesprek.

Binnen één werkdag wordt u gebeld tijdens kantoortijden. (max. 15 min)

Op deze manier kunnen onze medewerkers zich beter voorbereiden op de belafspraak.