Duurzame ballonnen: De toepassingen en voordelen op een rij Duurzame ballonnen: De toepassingen en voordelen op een rij
18 oktober 2022

Heeft u binnenkort een evenement of iets te vieren? Pak het dan duurzaam aan en kies voor duurzame ballonnen als decoratie.

De duurzame ballonnen van zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof en gaan jaren mee, zonder deze opnieuw op te hoeven blazen. Door het gebruiken van duurzame ballonnen, reduceert u het gebruik van latex/plastic op lange termijn en bespaart u geld.

De voordelen van duurzame ballonnen

Zoals eerder al eerder besproken zijn de ballonnen dus een duurzame optie die u tijd en moeite bespaart. Hieronder bespreken we beknopt nog een aantal voordelen:

  • Goed voor de portemonnee: De ballonnen kunnen jarenlang mee en blijven van goede kwaliteit. U hoeft dus niet constant opnieuw naar de winkel om plastic ballonnen in te slaan.
  • Besparen van tijd en moeite: U hoeft de ballonnen niet meer op te blazen, en plaatst deze gemakkelijk waar u maar wil.
  • Beter voor het milieu: De duurzame ballonnen zijn gemaakt van 100% gerecyclede kunststof. Daarbij zorgt u ervoor dat er geen plastic ballonnen rondzwerven in het milieu.
  • Feestelijke uitstraling: De duurzame ballonnen zijn van topkwaliteit en blijven in goede staat. Ze zorgen ervoor dat uw feestje net even dat extra elan krijgt.
  • Weerbestendig: Door weer en wind blijven de duurzame ballonnen van hoogwaardige kwaliteit, daarbij waaien zij niet makkelijk weg en blijven zij stevig op hun plek.

Onze duurzame ballonnen zijn daarnaast te bestellen in 21 verschillende kleuren, waarmee u eindeloos kunt variëren.

De toepassingen

De duurzame ballon kent dus vele voordelen, maar waar kunt u deze nu voor gebruiken?  U kunt denken aan ballonpilaren, ballonbogen, verkoopdisplays of unieke sta-tafels. Ideaal voor bijvoorbeeld een terugkerend feestje, beurs, (promotie)actie, jubileum of andere feestelijk aangelegenheid.

Ballonpilaren

De ballonpilaren zijn dé eye-cacther voor uw winkel of bedrijf. Het zorgt ervoor dat jouw winkel van mijlenver in het oog springt. U kunt deze pilaar daarnaast uitbreiden met een LED-reclamebord, dat zorgt voor extra attentie. Deze is geheel draadloos (wordt gevoerd door een powerbank) en daarbij makkelijk te verwisselen. Ideaal dus!

Led ballonpilaar

Het is daarnaast ook mogelijk om een extra ballon te plaatsen op de pilaar of een thema stuk naar keuze. Denk daarbij aan een sinterklaasmijter, kroon, een paashaas of noem maar op. Voor ieder feest of evenement een geschikte pilaar.

Ballonboog

De ballonbogen zijn uitermate geschikt voor de ingang van een feestelijke gelegenheid, zoals een opening. U maakt er een klap een feestje van! Deze zijn ook geheel duurzaam en naar eigen smaak samen te stellen.

Ballonnenboog

Ballon statafels 

Wil u het feestje nu echt wat extra cachet geven? Dan doe je dat op de juiste manier met een van onze duurzame ballonstatafels. Deze zijn wederom helemaal naar eigen wens en behoefte samen te stellen.

Ballon staantafel

Extra opties

Naast de reguliere toepassingen van deze duurzame ballonnen kunt u de pilaren en statafels ook uitbreiden met vele extra’s. We hebben de spannendste extra’s voor u op een rij gezet.

Ballonpilaar met 3D-hologram

3D-hologrammen ogen futuristisch en zijn wat ons betreft de toekomst van signing. Ze trekken razendsnel de aandacht en zijn daarom een geweldige toevoeging op de duurzame ballonpilaren.

Ballonpilaren met verlichting

Onze transparantie ballonpilaren zijn ook te voorzien van verlichting. Perfect voor de donkere herfst- en winterdagen.

Ballon statafel als informatiezuil

Een duurzame ballon statafel als informatiezuil met m.b.v. een touchscreen-scherm. Ideaal tijdens een beurs!

Geïnteresseerd in duurzame ballonnen voor uw bedrijf of winkel?

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of graag een offerte wilt ontvangen, dan kun u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0162-510681 of een bericht te sturen via het contactformulier.