6 mei 2020

Indoor dividers moet u zien als een aluminiumframe waarin twee textieldoeken zijn gespannen. Het kan helpen om het risico op besmetting te verminderen bij u uw personeel en bezoekers doordat het functioneert als scheidingswand. In ons assortiment hebben we momenteel drie standaardformaten tegen scherpe prijzen.

Het voordeel van deze indoor dividers is dat deze geheel in de stijl van uw onderneming geleverd kunnen worden. Wij kunnen de schermen voorzien van een neutrale print, uw logo of juist een drukke, opvallende print. Onze dividers sluiten naadloos aan op uw interieur!

Indoor Dividers

Mogelijkheden indoor dividers

De indoor dividers worden op de grond geplaatst en zorgen zo voor meer bescherming tussen tafels en/of bureaus in uw bedrijf. De strakke textieldoeken zorgen voor extra bescherming, terwijl het geen afbreuk doet aan de sfeer of het interieur. Deze schermen hoeven niet verankerd te worden in de grond, waardoor deze gemakkelijk zijn te verplaatsen.

In principe zijn deze vrijstaande schermen leverbaar in alle denkbare maten. Maar we hebben op dit moment ook drie standaardmaten in productie genomen, zodat we de prijzen laag kunnen houden. Ondernemers hebben het immers al moeilijk genoeg in deze tijd!

  • 150 x 150 cm = €175,- per scherm*
  • 200 x 150 cm = €195,- per scherm*
  • 250 x 150 cm = €245,- per scherm*

*De getoonde prijs is inclusief opmaakkosten en de frames worden geleverd met twee full-colour textieldoeken.

Het voordeel van deze doeken is dat deze gemakkelijk zijn te vervangen en uit te wassen.  Zo kunt u variëren in stijl of ze gemakkelijk uitwassen indien dat nodig is. De standaardformaten zijn vaak al leverbaar binnen 2 werkdagen en worden geleverd bij u op locatie. Ook hanteren wij gereduceerde tarieven, wanneer u meerdere schermen bij ons afneemt.

Offerte indoor dividers

Wij willen u graag helpen om uw bedrijf klaar te stomen voor de 1.5-meter samenleving. U kunt geheel vrijblijvend via het onderstaande formulier een offerte aanvragen. Mocht u nog wat vragen hebben, noteer deze dan in de opmeringen. Binnen 1 werkdag krijgt u van ons een offerte op maat in uw mailbox!

Noteer het aantal schermen incl. de formaten.