MultiTextPro Behang: Wat zijn de voordelen? MultiTextPro Behang: Wat zijn de voordelen?
29 januari 2021

MultiTexPro is de revolutie op gebied van behang. Het bestaat uit drie lagen die samen de unieke eigenschappen vormen: egaliserend, isolerend en akoestisch. Naast dat het veel praktische voordelen heeft, is het ook gebruiksvriendelijk en een lust voor het oog.

Bekijk de onderstaande video voor een snelle introductie!

Wij van Smid Media Solutions hebben een overzicht gemaakt van de belangrijkste voordelen van het MultiTexPro behang. Mocht u ergens vragen over hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen van MultiTexPro

Traditioneel behang is vaak te personaliseren, maar heeft nauwelijks een egaliserende werking. Hierdoor zijn oneffenheden snel te zien op de wand. Vanuit die behoefte is dan ook het reguliere, egaliserende behang ontstaan.

Bij MultiTexPro besloten ze nog een stap verder te gaan door zowel een isolerende als akoestische eigenschap toe te voegen, waardoor het nog meer voordelen heeft ten opzichte van traditioneel egaliserend behang.

1. Oneffenheden tot 4 mm wegwerken

Met MultiTexPro heeft u simpelweg geen stucadoor meer nodig, waardoor u enorm veel geld bespaart! Oneffenheden tot 4 mm worden moeiteloos weggewerkt door dit behang. Hierdoor zijn de oneffenheden niet meer zichtbaar na het aanbrengen.

MultiTexPro is daarnaast geschikt voor een breed scala aan ondergronden zoals beton, cellen beton, sierpleister, gips en spackstructuur. Daarnaast is het perfect te gebruiken bij scheuren in de muur, boorgaten en overige beschadigingen.

multitexpro egaliserend behang

2. Isolerende werking

MultiTexPro werkt isolerend, waardoor het in de zomer de warmte buiten houd en in de winter de kou. Dit vertaalt zich o.a. in een stabielere temperatuur en een lager stroomgebruik.

In deze tijd, waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaat spelen, is dit lagere stroomverbruik zeker een belangrijk voordeel. Daarnaast is het vanuit financieel oogpunt ook gunstig om minder stroom te verbruiken.

3. Verbetert de akoestiek

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een goede akoestiek op kantoor leidt tot 30% minder afleiding en stress. In de praktijk blijkt echter dat veel kantoren een zeer slechte akoestiek hebben, waardoor het personeel negatief beïnvloed wordt.

MultiTexPro kan geluidsgolven absorberen waardoor de akoestiek in een ruimte aanzienlijk wordt verbeterd. Dit is niet alleen prettiger werken, maar zorgt ook daadwerkelijk voor een verhoogde productiviteit van uw personeel.

4. Volledig te personaliseren

De luxe textiellaag van het MultiTexPro behang is leverbaar in ieder gewenst patroon of print. Liever in de huisstijl van uw bedrijf? Geen probleem, onze designers kunnen u helpen met het realiseren van uw droomontwerp.

Hierdoor sluit het MultiTexPro behang naadloos aan op uw interieur en voegt het écht iets toe aan de ruimte: zowel op esthetisch als praktisch gebied. Met dit behang transformeert u een saaie, gehorige ruimte in een mum van tijd om tot een prettige werkplek.

5. Gemakkelijk te bevestigen

Het MultiTexPro behang is gemakkelijk te bevestigen, zonder gedoe. Dit behang wordt altijd geleverd met een duidelijke handleiding en is ook daadwerkelijk gemakkelijk te bevestigen. Daarnaast beschikt MultiTexPro over een brandcertificaat, waardoor u verzekerd bent van een goede brandveiligheid.

Meer informatie

Als u graag het MultiTexPro behang wilt bestellen, of is er iets nog niet helemaal duidelijk. Wij helpen u graag! Via het contactformulier op onze website kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn gedurende kantoortijden te bereiken op 0162 – 51 06 81.