Nieuw: Textielframes voor Outdoor gebruik Nieuw: Textielframes voor Outdoor gebruik
20 februari 2019

Textielframes voor outdoor gebruik zijn textielframes die u ook buiten uw kantoorpand kunt gebruiken. De Textielframes voor buiten zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens super strak en luxueus uit. Maar wat zijn nou precies de voordelen van zo’n textielframe voor outdoor gebruik? Dat gaan we u vertellen in dit artikel!

1. Een luxe alternatief voor traditionele spandoeken met buizenframe

Een outdoor textielframe heeft een aantrekkelijk en naadloos design, waardoor het ingezet kan worden als een luxe alternatief voor traditionele spandoeken met buizenframe. Het onzichtbare frame gaat zeer lang mee en kan gebruikt worden voor meerdere outdoor campagnes.

2. Super gemakkelijk te monteren

Zowel de normale textielframes, als de textielframes voor outdoor gebruik zijn super gemakkelijk te monteren. Het doek is gemakkelijk op spanning te brengen in het textielframe. Bij dit product worden standaard de benodigdheden geleverd om het doek goed op spanning te brengen: dubbelzijdige tape, druknagels en een spatel.

  • Dubbelzijdige tape: Om het doek te positioneren en te monteren.
  • Druknagels: Zorgt voor meer stevigheid zodat het doek op zijn plaats blijft tijdens extreme weersomstandigheden.
  • De spatel: Een handige tool om het textielframe te openen, zodat u eenvoudig het doek kunt vervangen.

a. Het plaatsen van het doek in het kliksysteem.

Outdoor textielframe plaatsen 1

b. Het afsluiten van het kliksysteem.

Outdoor textielframe plaatsen 2

c. Het opnieuw openen van het kliksysteem met behulp van de meegeleverde spatel.

Outdoor textielframe plaatsen 3

 

3. Een outdoor textielframe informeert en activeert

Met een textielframe aan de buitenkant van uw kantoorpand wordt uw boodschap nog opvallender door het innovatieve, naadloze design. Wanneer het doek voorzien is van de juiste print bereikt u sneller uw doel: de voorbijgangers informeren én activeren. Bij Smid Media Solutions helpen wij u graag met het ontwerpen van een effectief design voor uw outdoor textielframe.

Outdoor Textielframe bestellen?

Smid Media Solutions is gespecialiseerd in allerlei vormen van Signing. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor allerlei soorten textielframes incl. ontwerp in grote of kleine oplages. Via de contactpagina een offerte aanvragen of neem even contact op via de telefoon: 0162-510681. Wij helpen u graag!