LED-scherm aanhangwagens LED-scherm aanhangwagens
19 mei 2017

LED-scherm aanhangwagens zijn te huren bij reclamebureau Smid Media Solutions. Wij bieden een ruim assortiment aan LED-scherm aanhangwagens in verschillende maten én bieden scherpe prijs.

Wat zijn LED-scherm aanhangwagens?

Een LED-scherm aanhangwagen is een aanhangwagen met daarop een LED-scherm die zowel indoor als outdoor te gebruiken is. De LED-aanhangers zijn mobiel en overal te plaatsen: langs snelwegen, in de buurt van uw bedrijfspand en bij festivals, markten en braderieën. Zou u graag zo’n mobiele LED-scherm aanhanger willen huren? of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons dan gerust of neem contact op via het contactformulier.

LED-schermen huren of kopen?

LED-scherm huren? Of toch een LED-scherm kopen? Smid Media Solutions verhuurt en verkoopt ook standaard LED-schermen. Ook is het mogelijk om via ons door heel Nederland op verschillende High-Traffic A-locaties te adverteren. Met schermen tot ruim 60 vierkante meter tot onze beschikking, is zichtbaarheid gegarandeerd! Adverteren op LED-schermen door heel Nederland is vanaf nu mogelijk via Smid Media Solutions!