Pixiocard: Waar gebruik je het voor en wat zijn de voordelen? Pixiocard: Waar gebruik je het voor en wat zijn de voordelen?
18 september 2018

PixioCard is een marketingmiddel dat uniek is in zijn soort: Een kaart gemaakt van stevig papier met een LCD-scherm van hoge kwaliteit. Dit product is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat het voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Maar waar kun je het nou precies voor gebruiken? En wat zijn de voordelen van? Hoe dan ook… Het zal een onuitwisbare indruk achter laten bij uw klanten!

Pixiocard voordelen en toepassingen

Toepassingen van PixioCard

De Pixiocard heeft talloze toepassingen en wordt ook al door veel bedrijven gebruikt. Hieronder gaan we u meer uitleg geven over de vele toepassingen van PixioCard en wat de voordelen zijn van dit product.

1. Luxe video-visitekaartje

Dit product is te verkrijgen in hetzelfde formaat als een regulier visitekaartje. Met zo’n video business card bent u niet alleen origineel, maar u laat ook een onvergetelijke indruk achter bij een potentiële klant of zakenrelatie.

2. Direct Mailing

In veel branches werkt een reguliere mailing met een folder een e-mail simpelweg niet meer. Om op te vallen zult u iets opvallends moeten doen: Wanneer u de PixioCard inzet voor een direct mailing zult u ongetwijfeld opvallen. Bij Smid Media Solutions kunnen wij uw Direct Mailing verzorgen door heel Nederland, tegen scherpe prijzen.

3. Originele video uitnodiging

Wanneer u op wilt vallen met een originele video uitnodiging, bent u bij dit product aan het juiste adres. Het ontwerp kunt u zo gek maken als u zelf wilt! Bij Smid Media Solutions helpen we u ook graag met een spetterend ontwerp in uw huisstijl. In combinatie met de ingebouwde speaker en het LCD-scherm lijkt het net alsof u iemand persoonlijk uitnodigt.

4. Overige toepassingen

De PixioCard is daarnaast ook te gebruiken als videobrochure, productpresentatie, bedrijfspresentatie én als instructievideo. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit product! Benieuw naar wat Pixiocard voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Smid Media Solutions is namelijk officieel Reseller van dit product.

Voordelen van PixioCard

Zoals u misschien wel kunt merken, zijn we bij Smid Media Solutions erg positief over de PixioCard. We zullen alle voordelen van dit product nogmaals op een rijtje zetten.

  • Een uniek product waarmee u opvalt
  • Eindeloze mogelijkheden (toepassing)
  • Het beland niet in de prullenbak
  • Volledig in uw huisstijl te verkrijgen
  • Laat een onvergetelijke indruk achter