PixioDisplay: een draagbare display met LCD-touchscreen! PixioDisplay: een draagbare display met LCD-touchscreen!
11 oktober 2018

Een PixioDisplay is dé nieuwe trend op het gebied van videoreclame. Bent u er ook klaar mee om elke keer met tv-schermen te zeulen naar beurzen? Heeft u ook een hekel aan het op- en afbouwen van de onhandige constructies die erbij horen? Dan is er nu de ideale oplossing voor u…

PixioDisplays zijn innovatieve draagbare displays met touchscreen, die gebruikt kunnen worden voor eindeloze toepassingen. Ze ondersteunen veel verschillende bestandstypen en presentatie mogelijkheden, waardoor u gemakkelijk kunt variëren met wat er getoond wordt. Daarnaast zijn ze ook nog compact en draagbaar. Ideaal dus!

PixioDisplay

Eindeloze toepassingen…

Door de gebruiksvriendelijke CMS kunt u de informatie op het display eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet. Daarnaast wegen ze maar 31 kg(!) en bevatten ze ingebouwde speakers. Hierdoor zijn ze geschikt voor oneindig veel toepassingsmogelijkheden…

Beurzen

Op beurzen worden vaak veel standaard displays en roll-up banners gebruikt. Met een PixioDisplay trekt u bezoekers naar uw beursstand met een indrukwekkende interactieve beurspresentatie! Hierdoor vergroot u gemakkelijk de exposure van uw producten of diensten. Een echte eye-catchter dus!

Showrooms

Kent u de nieuwe manier van bestellen bij MacDonalds? Met een PixioDisplay kunt u klanten ook zelf hun producten laten samenstellen. Daarnaast kunt u aantrekkelijk productvideo’s laten zien, om de beleving in uw showrooms te vergroten. Kortom, een veelzijdige aanwinst!

Evenementen

Met een PixioDisplay kunt u de ervaring van de consument een flinke boost geven. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemers live foto’s en social media posts laten delen, beoordelingen laten geven of mee laten doen voor acties en prijsvragen. Zo creëert u een toffe interactieve ervaring!

Etalages

Val op en trek klanten naar uw winkel met mooie bewegende productpresentatie’s en promo’s. Een PixioDisplay is dé nieuwe eye-catcher voor uw etalage. Daarnaast kunt u (door de bewegingssensors) video’s of presentatie’s laten afspelen wanneer er iemand passeert. Onderscheid uzelf van de concurrent!

Presentaties

Overtuig (potentiële) klanten met een krachtige visuele salespitch. Met een PixioDisplay geeft u gemakkelijk interactieve presentaties. Saaie sheets zijn verleden tijd!

PixioDisplay

Tip van de dag: Plaats een PixioDisplay in de lobby van uw pand. Zo kunt u bezoekers een voorproefje geven van uw bedrijf, terwijl ze zitten te wachten op hun afspraak!

Verder is het draagbare LCD-scherm ook geschikt voor bijvoorbeeld horecagelegenheden, sportclubs, opleidingsinstituten en tentoonstellingen. Kortom, het product kent ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden!

De mogelijkheden van een PixioDisplay?

De displays zijn beschikbaar is het wit en zwart. Daarnaast kunt u de beelden laten ontwerpen bij Smid Media Solutions, zodat u maximaal opvalt met deze “state of the art” vorm van videoreclame. Ook leveren wij de displays graag op de door u gewenste locatie.

Bekijk hier meer informatie!