18 oktober 2018

Smid Media Solutions levert aan meer dan 700 tankstations in Europa allerlei soorten printreclame en drukwerk. En daar zijn we best een beetje trots op! Door aan zoveel tankstations allerlei soorten reclameproducten te leveren, hebben we enorm veel ervaring opgebouwd in deze deelmarkt. Zelfs zóveel ervaring, dat we onszelf best specialist durven te noemen op dit gebied.

Zelfstandige Tankstations….

We zien in de praktijk steeds vaker zelfstandige tankstations die zich geen raad weten op gebied van reclame. Zij vragen ons vaak om advies: Hoe kunnen wij meer klanten naar ons tankstation krijgen? Welke acties werken goed?

Om daarover meer duidelijkheid te geven, gaan we u in deze blog vertellen welke producten het meest besteld worden door tankstations én welke acties het meest worden toegepast.

Printreclame tankstations

Bij de populairste printreclame voor tankstations moet u denken aan watervaste posters, vloerstickers, spandoeken, staande spandoekframes, spaarkaarten, raamstickers, beachflags en meer. Uit dit rijtje is wat ons betreft het staande spandoekframe met spandoek het belangrijkst.

Deze kan (op eigen terrein) langs een drukke weg of snelweg geplaatst worden, waardoor uw tankstation veel beter zichtbaar is voor passerend verkeer. Het spandoek is eenvoudig te vervangen en kan worden voorzien van een leuke actie. Daarnaast is de investering voor een spandoekframe met spandoek relatief laag en hebben wij altijd een team klaarstaan om zo’n frame te plaatsen op locatie.

Spaande spandoekframe bestellen

 

Wanneer een klant uw tankstation bezoekt, is het belangrijk om te zorgen dat deze ook een volgende keer terugkomt. Ga er niet direct vanuit dat een tevreden klant ook altijd terugkomt. Zorg er daarom voor dat u een klant een reden geeft om terug te komen.

Een goed voorbeeld van een “reden” om terug te komen is een spaaractie. Bij een spaaractie kan een klant sparen, door middel van een spaarkaart of stempelkaart, voor een extraatje (broodje, koffie) of een korting op een tankbeurt. Maar we weten, ieder tankstation is anders. Smid Media Solutions denkt daarom ook graag met u mee bij het opzetten van een passende actie.

Nieuwe reclametrend tankstations – LED reclame schermen

Sinds dit jaar zien we de vraag naar LED reclame schermen steeds verder toenemen. Niet alleen in woonhuizen vind je steeds meer schermen, maar ook in de reclamewereld. Met zo’n LED reclame scherm val je niet alleen nog beter op, het is vaak ook goedkoper dan continu al het printwerk te vervangen. Daarnaast wordt er minder papier verbruikt door het gebruik van een LED-scherm.

Led schermen bij Tankstation

Wij kunnen LED-schermen leveren in allerlei soorten en maten. Ook is het mogelijk om om mobiele LED reclame schermen te huren bij Smid Media Solutions en kunnen wij ook alle digitale beelden opmaken voor een eerlijke prijs. En dat is nou het voordeel van Smid Media Solutions: één reclamespecialist die alles voor u regelt!

Als u geïnteresseerd ben in één van deze producten of een aantal vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ter inspiratie hebben wij hieronder een aantal projecten hieronder uitgelicht!

Reclamebord Piacetto Koffie – Esso Tankstation

Smid Media Solutions heeft een  reclamebord geleverd ter promotie van de Piacetto koffie. Dit reclamebord is door ons ontworpen, geproduceerd en geplaatst.

Door alles van A tot Z uit handen te nemen, ontzorgen wij de klant optimaal. Wij zorgen dat het geregeld wordt!

Trespa Frame met Trespa Bord – Hanex Tankstation

In opdracht van Hanex heeft Smid Media Solutions een frame inclusief Trespa bord geleverd.

Starbucks POS materialen – Shell Tankstation

Voor onze opdrachtgever Shell hebben wij diverse reclame uitingen geleverd aan de Starbucks Stores, in de Shell stations.

Ook hier hebben wij het gehele traject van ontwerp tot plaatsing voor Shell uit handen genomen. U vraagt, wij draaien!

 

Bedenken actie met bijpassend spandoekframe incl. spandoek – Esso tankstation

Onze opdrachtgever vroeg ons om mee te denken over een actie, die geheel past in het Shop & Drive concept.

Uiteindelijk zijn we samen tot een eenvoudige, maar effectieve actie gekomen.

Bij deze actie hebben wij een bijpassend spandoek geleverd inclusief een spandoekframe. Daarnaast heeft Smid Media Solutions ook verschillende reclameborden en stickers geleverd aan dit Esso tankstation tijdens deze actie.

Smid Media Solutions heeft het hele traject van ontwerp tot plaatsing bij de klant uit handen genomen.

Lichtbakpaneel – BP tankstation

Voor onze opdrachtgever BP hebben wij een lichtbak paneel voor de wasprogramma’s ontworpen en geproduceerd.

Zoals u ziet is er enorm veel mogelijk bij Smid Media Solutions. Tankstation-ondernemers zijn vaak al druk genoeg en kiezen er daarom voor om compleet ontzorgd te worden op gebied van printreclame en drukwerk. Wij helpen u graag van A tot Z.