31 oktober 2018

Bent u op zoek naar dé Reclame Trends voor 2019? Wilt u dus echt opvallen bij de consument met uw business? En bent u klaar om uzelf te onderscheiden van de concurrent? Dan bent u hier op het juiste adres!

Speciaal voor u hebben wij de grootste trends voor 2019 op het gebied van reclame op een rijtje gezet… 😃

Printreclame vs Digitale reclame

Tot op heden was printreclame dé manier om uw bedrijf te promoten. U kon het zo gek niet bedenken of het kon bedrukt worden: relatiegeschenken, vloerdisplays, spandoeken, kraskaarten, whiteboards en ga zo maar door…

De laatste jaren zijn we echter steeds meer gaan digitaliseren. Even eerlijk… Kunt u nog zonder uw smartphone met 12 MP camera en gezichtsherkenning? Of uw 56 inch OLED 4K smart-tv? Inderdaad…

Tegenwoordig zijn we veel meer onder de indruk van een goede film op Netflix, dan van een goed artikel uit de Quest. En precies zo gaat het ook met bedrijfsreclame… U vraagt zich af wat dé reclame trend voor 2019 wordt?

Antwoord: Digitale reclame!

LED reclame scherm huren

2019: Hét jaar van de Digitale Reclame Trends

Om het gemakkelijk en overzichtelijk te maken, hebben wij een top 3 met de grootste trends op het gebied van digitale reclame gemaakt. Kleine disclaimer… Dit zijn de producten die volgens ons de reclamewereld echt op zijn kop gaan zetten in 2019. 😉

3. LED-Schermen

Je ziet ze al steeds vaker… En in steeds meer vormen, maten en mogelijkheden! Daarnaast is het een moderne en indrukwekkende vorm van bedrijfsreclame. We zullen beginnen met de meeste bekende: de grote LED-reclame schermen, zoals die langs de snelweg bijvoorbeeld…

Voor deze grote LED-reclame schermen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt een LED-reclame scherm kopen of een LED-reclame scherm huren. Daarnaast komen ze in verschillende soorten en kunnen ze zelfs als aanhanger worden geleverd. Tenslotte is het ook mogelijk om te adverteren op LED-schermen door heel Nederland!

Een nieuw product binnen deze markt, is het transparante LED-scherm!  De schermen zijn opgebouwd uit aparte LED-strips, zodat er tussendoor nog licht naar binnen kan schijnen. Hierdoor kunnen de schermen gemakkelijk achter ramen worden geplaatst, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval!

Tenslotte is er ook nog het draagbare LED-scherm, welke ideaal is voor evenementen zoals beurzen of tentoonstellingen. Dit product is perfect om de consument een unieke en indrukkende ervaring te geven!

2. Interactieve Displays

Een nieuwkomer, maar een dikverdiende tweede plaats. Interactieve displays zijn volgens ons een echte reclame trend voor 2019! Dit zijn innovatieve draagbare displays met touchscreen, die u kunt gebruiken voor eindeloze toepassingen!

Deze interactieve displays zijn eenvoudig te verplaatsen, bedienen én bevatten ook nog eens ingebouwde speakers. Hierdoor zijn ze geschikt voor enorm veel toepassingen zoals beurzen, evenementen, showrooms, presentaties, etalages en nog veel meer…

Wat je precies kunt met interactieve displays? Laat klanten (op een leuke interactieve manier) zelf hun producten samenstellen of live foto’s en social media posts delen op evenementen. Daarnaast kunt u indrukwekkend productvideo’s laten zien in showrooms, welke worden geactiveerd wanneer iemand voorbij loop door middel van de ingebouwde bewegingssensoren.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden… Kortom, een multifunctionele en innovatieve vorm van reclame! Bekijk alle mogelijkheden hier.

1. 3D-Hologrammen

Jazeker! Tegenwoordig is het ook al mogelijk om prachtige 3D-hologrammen te gebruiken voor uw bedrijfsreclame. Dit is volgens ons echt de toekomst van het adverteren en dé manier om de aandacht van uw consument te vangen!

Hoe het precies werkt? Op een LED-display fan zitten meer dan 200 kleine lichtbronnen. Doordat de fan met de LED-verlichting heel snel ronddraait, ontstaat er een prachtige 3D-hologram. De afbeeldingen en video’s bevatten geen achtergrond, waardoor het net lijkt alsof ze echt in de lucht zweven!

Een echte eye-catcher dus… U kunt deze 3D-hologrammen gebruiken voor allerlei soorten reclame waarmee u echt op wil vallen. Ze zijn erg gemakkelijk om in te stellen omdat ze worden verbonden via uw WiFi.

Daarnaast komen de fans met een handige app , waardoor ze ook nog eens super te bedienen zijn (met die smartphone die u niet meer kans missen 😉).

Bij Smid Media Solutions bent u aan het juiste adres voor 3D-hologram projectors en alles wat erbij komt kijken! Wij kunnen namelijk ook de beelden voor u ontwerpen én de montage verzorgen op de door u gewenste locatie. Bekijk alle mogelijkheden hier.

Nieuw bij Smid Media Solutions!Hologrammen met uw eigen logo of reclame, ideaal voor winkels en kantoren.Neem voor meer informatie contact met ons op via info@smidmediasolutions.nlWelcome to the future of advertising!www.smidmediasolutions.nl

Posted by Smid Media Solutions on Tuesday, September 4, 2018