Sign Again: Het nieuwste, duurzame materiaal in de wereld van Sign en Print Sign Again: Het nieuwste, duurzame materiaal in de wereld van Sign en Print
11 januari 2023

Sign Again materiaal is gemaakt van snijresten van het productieproces en PVC-houdend retourmateriaal van klanten. Wat normaal gesproken als afval werd gezien, wordt nu getransformeerd tot nieuw plaatmateriaal. Een geweldig stap in de verduurzaming van de gehele printindustrie.

Circulaire economie

Wij van Smid Media Solutions dragen graag ons steentje bij aan het verduurzamen van de wereld. Zo blijven we innoveren met duurzame producten en kunnen wij binnenkort ook het Sign Again materiaal leveren voor allerlei toepassingen.

Onze leveranciers en klanten hebben jaarlijks hondenduizenden tonnen aan PVC-houdend afval. Dankzij het Sign Again materiaal kunnen we een steentje bijdragen aan het hergebruiken van deze reststroom. Goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee.

Productie van Sign Again

Het Sign Again materiaal wordt gemaakt van vermalen resten en PVC-houdende materialen. Per 5 kg resten, kan er één m2 aan Sign Again materiaal gemaakt worden. Per 100.000 kg kan er dus zo’n 20.000 m2 duurzaam plaatmateriaal gefabriceerd worden.

  • Beter voor het milieu
  • Bewuster omgaan met afval
  • Minder grondstoffen nodig

Sign Again Materiaal

De eigenschappen

Het Sign Again plaatmateriaal is hufterproof en past binnen het rijtje van Trespa, Dibond en Forex. Het kan gebruikt worden langs sportvelden, als verkiezingsbord of in de plaatselijke sporthal. Een zeer sterk materiaal met eindeloos veel toepassing: “No Sign to Waste”.

  • Eindeloos veel toepassingen
  • Binnen- en buitengebruik
  • Draag bij aan circulaire economie

Geïnteresseerd in Sign Again materiaal?

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of graag een offerte wilt ontvangen, dan kun u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0162-510681 of een bericht te sturen via het contactformulier.