12 juli 2018

Spandoek laten maken? Er zijn enorm veel mogelijkheden: het formaat, de vorm en het materiaal. In dit bericht willen we u meer informatie geven over de mogelijkheden. Om te beginnen gaan wij meer vertellen over de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden om een spandoek te laten maken.

1. Bedrukt Banner 510

Een enorm sterk PVC-doek (510gr/m²) dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Dit doek is zowel indoor als outdoor te gebruiken en is voorzien van een brandcertificaat (B1).

2. Bedrukt Banner 610 (enkelzijdig en dubbelzijdig)

Een PVC-doek (610gr/m²) van de allerhoogste kwaliteit. Wanneer u opzoek bent naar een doek waarbij de print niet door mag schijnen, bent u bij Banner 610 aan het juiste adres. Ook dit materiaal is zowel indoor als outdoor te gebruiken en voorzien van een brandcertificaat (B1).

3. Bedrukt Meshdoek

Mesh is een lichtgewicht PVC (270gr/m²) en heeft een open structuur waardoor het luchtdoorlatend is. Ook heeft dit doek een relatief laag gewicht per m² en is het zowel indoor als outdoor te gebruiken. Ook dit doek is brandwerend en voorzien van een B1-certificaat.

4. Bedrukt ProPes Outdoor

ProPes-spandoek is een 100% polyester spandoek en volledig recyclebaar. Het is gemakkelijk opvouwbaar, lichtgewicht en het absorbeert licht. Doordat dit doek licht absorbeert, weerkaatst het geen zonlicht. Hierdoor blijft uw print goed zichtbaar. Ook is het polyester-spandoek water- en vuilafstotend en is zowel  indoor als outdoor te gebruiken. Ten slotte is ook dit doek voorzien van een brandcertificaat (B1).

Soorten spandoeken

Naast de verschillende soorten materialen die gebruikt kunnen worden, kunt u ook een spandoek laten maken in verschillende vormen en formaten. Hieronder gaan we u daar meer informatie over geven

1. XXL spandoek met frame

XXL-spandoeken zijn, zoals de naam al zegt, spandoeken van XXL formaat. Deze spandoeken zijn leverbaar in ieder lengtemaat en tot 5 meter (!!) breed. Met een XXL-spandoek op uw bedrijfspand valt u pas écht op! Ook kan Smid Media Solutions bij dit doek een spandoekframe leveren in elke gewenste maat. Daarnaast kan dit frame inclusief doek ook gemonteerd worden op locatie zodat u geen enkele zorg heeft: Wij regelen het!

XXL-spandoek met spandoekframe

2. Spandoek met spandoekframe

Met een regulier spandoekframe bedoelen wij een frame dat aan de muur bevestigd kan worden. Dit is de kleinere variant van het XXL-frame. Doordat de kosten voor deze variant relatief laag zijn, is dit product het populairst bij het MKB.

Spandoekframe aan muur

3. Spandoek met staand spandoekframe

Staande spandoekframes worden gebruikt wanneer u uw spandoek op een specifieke plaats wilt plaatsen. Dit kan zijn voor uw bedrijfspand, langs een drukke (snel)weg of bij een evenement. Deze staande spandoekframes kunnen in allerlei formaten geleverd worden en kunnen daarnaast ook door heel Nederland geplaatst worden door onze monteurs.

staand spandoekframe

4. Rond spandoek met rond spandoekframe

Sinds kort is het ook mogelijk om ronde spandoekframes te laten maken: Ronde doeken met een bijpassend rond frame. Door de unieke vorm en een diameter tot 4 meter, valt uw boodschap of logo extra op! Dit ronde spandoek is zowel los als samen met een frame te bestellen: Handig als u het frame voor bepaalde acties wilt gebruiken!

rond spandoekframe aan muur