Stickermarketing: 4 voordelen op een rij! Stickermarketing: 4 voordelen op een rij!
11 maart 2019

Stickermarketing is nog steeds enorm effectief! Voor sommige is stickermarketing misschien wat “ouderwets”, maar het wordt nog steeds op grote schaal toegepast. Het is namelijk een heel goedkope vorm van marketing én u kunt mooie resultaten behalen met stickermarketing. In dit artikel vertellen we u wat de voordelen zijn van stickermarketing én welke soorten stickers er zijn. Allereerst starten we met de voordelen:

1. Stickers zijn super goedkoop!

Stickers worden op grote schaal geproduceerd voor allerlei doeleinden. Een groot voordeel hiervan is dat er enorm veel bedrijven zijn die stickers produceren. Hierdoor is er veel variatie in de soorten stickers én is er altijd wel een soort sticker die past bij uw budget. Er zijn al stickers te krijgen v.a. enkele centen per sticker, waardoor u met relatief lage kosten al een effectieve stickermarketing campagne kunt starten.

2. U kunt veel mensen bereiken tegen lage kosten

Een stickertje hier, een stickertje daar! Stickers worden overal opgeplakt: op vuilnisbakken, op reiskoffers en zelfs op auto’s. De praktijk leert dat mensen graag stickers plakken op alledaagse voorwerpen. Zéker als het een opvallende, vrolijke sticker is.  Met één simpele sticker kunt u in sommige gevallen al honderden mensen per maand bereiken. Bij Smid Media Solutions helpen wij u graag met een pakkend ontwerp voor uw stickermarketing campagne.

3. Uw bedrijf blijft plakken!

Niet alléén de sticker blijft goed plakken… Maar ook uw bedrijf: in het geheugen! Een grappige of vrolijke sticker roept een emotie op. En zoals een bekend gezegde binnen de wereld van marketing luidt: “Mensen vergeten wat uw bedrijf doet, maar vergeten niet hoe u hen liet voelen”. Zorg daarom voor een pakkend en/of grappig ontwerp voor uw stickermarketing campagne.

4. Stickers worden vaak niet als reclame ervaren

Mensen worden in deze tijd steeds meer overspoelt met allerlei vormen van reclame. Naar schatting krijgt een gemiddeld persoon al tussen de 247 tot 3000 advertenties per dag te zien. Met stickermarketing kunt u zich op een positieve manier onderscheiden: Stickers worden namelijk vaak niet ervaren als reclame!

Welke soort sticker?

Stickers zijn te krijgen in allerlei soorten en maten! Voor ieder doel is er wel een apart sticker: vinylstickers, magneetstickers, afvaltstickers, muurstickers en talloze andere opties. Bij Smid Media Solutions informeren wij u graag over alle mogelijkheden en geven wij u geheel vrijblijvend een advies op maat. Wij helpen u graag! Neem contact op met ons op via 0162-510681 of stuur een e-mail.