Top 5 reclametrends voor 2020 Top 5 reclametrends voor 2020
23 januari 2020

De wereld van reclame, drukwerk en printing staat nooit stil! Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen en wij volgen die op de voet. Als u écht een verschil wil maken met uw business in 2020 raden wij u aan om dit artikel goed te lezen. We hebben speciaal voor u de reclametrends voor 2020 op een rij gezet!

1. Duurzaam drukwerk

Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen in de maatschappij. Er is nog vaak discussie over, maar het blijft een feit dat de consument steeds vaker voor duurzaam gaat. Door het gebruik van duurzaam drukwerk, duurzame spandoeken of andere duurzame producten, kunt u zich onderscheiden van uw concurrent.

Met duurzaam drukwerk bedoelen we drukwerk dat bestaat uit duurzame papiersoorten, milieuvriendelijke inkten en een zo laag mogelijke “carbon-footprint”.

duurzaam drukwerk

2. 3D-Hologram Projectors

3D-hologram projectors worden steeds bekender en steeds meer bedrijven tonen interesse. Met deze holografische LED-display fans vangt u direct de aandacht van de consument!

De 3D afbeeldingen en video’s bevatten geen achtergrond, waardoor het lijkt alsof ze volledig in de lucht zweven. Smid Media Solutions levert dit soort 3D-hologrammen in allerlei soorten en maten. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing!

3. Airdome Event Tent

De Airdome Event Tent is een opblaasbare tent die perfect is voor beurzen en evenementen. Binnen een hand-om-draai beschikt u over de perfecte reclamedrager. De tent is geheel luchtdicht waardoor u het slechts eenmalig hoeft op te blazen.

De Airdome Event Tent wordt geleverd in een handige, stijlvolle rugtas en kan binnen 5 a 10 minuten worden opgezet door één persoon. Naast dat de tent erg gemakkelijk te plaatsen is, ziet het er ook enorm strak en professioneel uit. Met deze tent trekt u gegarandeerd de aandacht op ieder evenement.

4. Pixiocard

PixioCard is een uniek en opvallend medium dat de voordelen van video en print combineert. De videobrochure is gemaakt van stevig karton en is dus gemakkelijk met de reguliere post te verzenden. Bij het openen ziet de ontvanger op het geïntegreerde LCD-scherm direct uw videoboodschap. De PixioCard grijpt direct de aandacht van de ontvanger en brengt uw boodschap helder en doeltreffend over. Even heel wat anders dan een standaard foldertje!

Pixiocard voordelen en toepassingen

5. Akoestische Panelen

Akoestische panelen tussen de reclametrends voor 2020? Het klinkt misschien nog wat vreemd, maar (gepersonaliseerde) akoestische panelen worden steeds populairder. Deze panelen, gemaakt van de vezels van gerecyclede spijkerbroeken, dempen het geluid in elke gewenste ruimte.

Deze panelen zijn momenteen razend populair in theaters, bibliotheken, restaurants, scholen en natuurlijk in kantoorruimtes. U kunt deze akoestische panelen laten bedrukken met iedere gewenste print en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Akoestische panelen

Wij helpen u graag!

Heeft u interesse in één van deze producten? Of gewoon even een sparren over een specifiek onderwerp? Neem dan geheel vrijblijvend even contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0162 51 06 81.