Uitwisbare notitieboeken: oneindig schrijven terwijl u papier bespaart Uitwisbare notitieboeken: oneindig schrijven terwijl u papier bespaart
21 februari 2020

Uitwisbare notitieboeken zijn notitieboeken of -blokken met daarin een whiteboard-laminaatlaag. Hierdoor zijn de pagina’s gemakkelijk te beschrijven met een daarvoor bestemde stift, maar tegelijk ook gemakkelijk uitwisbaar. Het gebruik van uitwisbare notitieboeken is een stap in de goede richting naar een meer duurzame toekomst voor ons allemaal.

Het probleem

Er wordt enorm veel papier gebruikt! De gemiddelde Europeaan gebruikt gemiddeld 165 kg per jaar. Best schokkend, als u bedenkt dat een groot gedeelte hiervan compleet overbodig is.

Omdat papier voor oneindig veel doeleinden gebruikt wordt, hebben we eigenlijk te maken met oneindig veel kleine problemen die samen een groot probleem vormen.

Afval papier

Een van die kleine “problemen” is het gebruik van simpele notitieblokken. Deze worden voor veel toepassingen gebruikt: op school, kantoor en vaak ook thuis.

Wanneer wij met z’n alle minder notitieboeken zouden gebruiken, zal dit direct effect hebben op ons papierverbruik. Om deze reden worden uitwisbare notitieblokken en -boeken steeds populairder op kantoor.

Uitwisbare notitieboeken op kantoor

Op kantoor worden veruit de meeste notitieboeken gebruikt. Een simpele manier om direct papier te besparen is het gebruik van uitwisbare notitieboeken.

In heel Nederland en België kiezen steeds meer ondernemers voor de duurzame oplossing. Het mooie van deze simpele oplossing is dat het zó simpel is, dat haast niemand erover nagedacht heeft.

Volledig gepersonaliseerd

U kunt een uitwisbaar notitieboek geheel laten personaliseren door ons. U kunt eindeloos variëren en u kunt het geheel in uw huisstijl laten ontwerpen.

Ook is het mogelijk om een standaard variant te laten maken, met alleen uw logo. Voor ieder budget is er een oplossing! De volgende aspecten zou u kunnen variëren:

  • Het type kaft
  • De bedrukking kaft
  • Maat notitieboek
  • Het binnenwerk

Als relatiegeschenk

Dit soort notitieboeken zijn ook erg populair als relatiegeschenk! Met zo’n uniek relatiegeschenk draagt u bij aan een meer duurzame toekomst en laat u zien dat ook uw bedrijf zich hiervoor inzet.

Omdat deze notitieboeken uitwisbaar zijn, worden deze lang (en dagelijks) gebruikt door uw zakelijke relaties. Hierdoor komt uw relatie dagelijks in aanraking met uw bedrijf/brand.

Gratis offerte

Met herbruikbare notitieblokken zet u een stap in de goede richting naar een meer duurzame toekomst. Smid Media Solutions kan u helpen met het realiseren van het ideale uitwisbare notitieblok voor uw bedrijf. Van ontwerp tot levering, wij nemen alles voor u uit handen. Vraag direct een offerte aan en krijg binnen enkele werkdagen een offerte op maat!