Reclame Trends

Top 3 Reclame Trends voor 2019

Bent u op zoek naar dé Reclame Trends voor 2019? Wilt u dus echt opvallen bij de consument met uw business? En bent u klaar om uzelf te onderscheiden van de concurrent? Dan bent u hier op het juiste adres! Speciaal voor u hebben wij de grootste trends voor 2019 op het gebied van reclame op een […]

Lees verder
flyers bestellen

5 redenen waarom flyers verspreiden nog steeds effectief is

Het verspreiden of uitdelen van flyers is één van de oudste manieren van reclame maken. Uiteraard hadden ze vroeger geen hypermoderne drukpersen die binnen enkele minuten duizenden flyers drukken…

Lees verder
Tankstation drukwerk

Printreclame en drukwerk voor 700+ tankstations in Europa

Smid Media Solutions levert aan meer dan 700 tankstations in Europa allerlei soorten printreclame en drukwerk. En daar zijn we best een beetje trots op!

Lees verder
PixioDisplay

PixioDisplay: een draagbare display met LCD-touchscreen!

Een PixioDisplay is dé nieuwe trend op het gebied van videoreclame. Het zijn innovatieve draagbare touchscreen displays met eindeloze toepassingen!

Lees verder
Print Management bedrijf

Wat is een Print Management bedrijf?

Een Print Management bedrijf  beheert verschillende afdruktaken voor andere bedrijven. Het is dus eigenlijk een Business-to-Business (B2B) bemiddelaar die alles levert op het gebied van digitale media, drukwerk en printwerk.

Lees verder
Pixiocard voordelen en toepassingen

Pixiocard: Waar gebruik je het voor en wat zijn de voordelen?

PixioCard is een marketingmiddel dat uniek is in zijn soort: Een kaart gemaakt van stevig papier met een LCD-scherm van hoge kwaliteit.

Lees verder
3D Hologram Projector

3D Hologram Projector: de toekomst van adverteren!

Een 3D Hologram Projector is de laatste trend op het gebied van reclame. Het is echt de toekomst van het adverteren!

Lees verder
Akoestische Panelen

Akoestische Panelen: betere akoestiek en minder galm!

Akoestische panelen zorgen voor minder stress, betere concentratie én hogere productiviteit. Verbeter de akoestiek in stijl met een gepersonaliseerde print!

Lees verder
spandoek laten maken

Spandoek laten maken? Dit zijn de mogelijkheden

Er zijn enorm veel mogelijkheden: het formaat, de vorm en het materiaal. In dit bericht willen we u meer informatie geven over de mogelijkheden.

Lees verder
interieurbouw service smid media solutions

Interieurbouw

Interieurbouw is een vakgebied dat zich in de loop der jaren geweldig heeft ontwikkeld. Ook Smid Media Solutions gaat mee met die tijd.

Lees verder
led aanhanger huren printmanagement

LED-scherm aanhangwagens

LED-scherm aanhangwagens zijn te huren bij reclamebureau Smid Media Solutions. Wij bieden een ruim assortiment aan LED-scherm aanhangwagens in verschillende maten én bieden scherpe prijs.

Lees verder
Printen op katoen: gordijnen dekbedden kussens

Nu mogelijk: Printen op katoen

Printen op katoen is vanaf nu al mogelijk vanaf één vierkante meter. Na lang testen en eindeloos bijschaven, hebben wij twee rijke, fijn geweven katoensoorten geselecteerd: Cotton Satin en Cotton Peral.

Lees verder