Feestdrukwerk: Zo maak je met feestelijk drukwerk van ieder evenement een feestje.

Heeft u iets te vieren? Of wil u gewoon gaan voor een feestelijke uitstraling. Met feestdrukwerk maakt u van ieder evenement een feestje. In dit artikel nemen we u mee in de wereld van feestdrukwerk.

Lees verder

Sign Again: Het nieuwste, duurzame materiaal in de wereld van Sign en Print

Sign Again materiaal is gemaakt van snijresten van het productieproces en PVC-houdend retourmateriaal van klanten. Wat normaal gesproken als afval werd gezien, wordt nu getransformeerd tot nieuw plaatmateriaal. Een geweldig stap in de verduurzaming van de gehele printindustrie.

Lees verder

Duurzame ballonnen: De toepassingen en voordelen op een rij

Heeft u binnenkort een evenement of iets te vieren? Pak het dan duurzaam aan en kies voor duurzame ballonnen als decoratie. De duurzame ballonnen van zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof en gaan jaren mee, zonder deze opnieuw op te hoeven blazen. Door het gebruiken van duurzame ballonnen, reduceert u het gebruik van latex/plastic op […]

Lees verder

De Holografische Mens – Nieuwe technologie in de wereld van 3D-hologrammen

De holografische mens wordt ook wel een menselijk 3D-hologram genoemd. Dit is een hologram van een mens op ware grootte. Voorheen was dit iets voor in sciencefiction-films, maar dit is nu verleden tijd.  Menselijke hologrammen op ware grootte kunnen zelfs van grote waarde zijn voor uw bedrijf. In dit artikel nemen we u mee in […]

Lees verder

Nieuwe vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst – Fulltime (40 uur/week)

Heb jij ervaring in de grafische industrie en ben je zelfstandig, stressbestendig en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan is deze functie perfect voor jou. Als order manager is bij Smid Media Solutions is geen één dag hetzelfde.

Lees verder

MultiTextPro Behang: Wat zijn de voordelen?

MultiTexPro is de revolutie op gebied van behang. Het bestaat uit drie lagen die samen de unieke eigenschappen vormen: egaliserend, isolerend en akoestisch. Naast dat het veel praktische voordelen heeft, is het ook gebruiksvriendelijk en een lust voor het oog.

Lees verder
Indoor Dividers

Indoor Dividers: een stijlvolle oplossing voor de 1.5-meter samenleving

Indoor dividers moet u zien als een aluminiumframe waarin twee textieldoeken zijn gespannen. Het kan helpen om het risico op besmetting te verminderen bij u uw personeel en bezoekers doordat het functioneert als scheidingswand. In ons assortiment hebben we momenteel drie standaardformaten tegen scherpe prijzen. Het voordeel van deze indoor dividers is dat deze geheel […]

Lees verder
Coronavirus veiligheidsschermen

Transparante Veiligheidsschermen voor Coronavirus: Wat zijn de mogelijkheden?

Met onze transparante veiligheidsschermen voor het coronavirus kunt u uw personeel en bezoekers beter beschermen tegen besmetting van het virus. Daarnaast kun u aantonen dat u drastische maatregelen neemt en de gezondheid van uw personeel en bezoekers erg serieus neemt.

Lees verder
Uitwisbare notitieboekjes 3.0

Uitwisbare notitieboeken: oneindig schrijven terwijl u papier bespaart

Uitwisbare notitieboeken zijn notitieboeken of blokken met daarin een whiteboard-laminaatlaag. Het gebruik van dit soort notitieboeken is een stap in de goede richting naar een meer duurzame toekomst voor ons allemaal.

Lees verder
Duurzame papiersoorten

5 duurzame papiersoorten: verduurzaam uw drukwerk!

De vraag naar duurzaam papier neemt steeds verder toe. Veel bedrijven maken de stap naar een groenere toekomst voor ons allemaal. Maar welke soorten duurzaam papier zijn er allemaal?

Lees verder

Wat is een Brandportal en wat zijn de voordelen?

Een gepersonaliseerde brandportal is de revolutie op gebied van print management. U kunt met een brandportal veel (onnodige) kosten besparen en daarnaast is het mogelijk om veel sneller te schakelen.

Lees verder
reclametrends 2020

Top 5 reclametrends voor 2020

De wereld van reclame, drukwerk en printing staat nooit stil! Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen en wij volgen die op de voet. We hebben speciaal voor u de reclametrends voor 2020 op een rij gezet!

Lees verder
Milieuvriendelijke materialen voor print- en drukwerk

4 Soorten milieuvriendelijke materialen voor print- en drukwerk!

Tegenwoordig kan een drukker er van alles aan doen om zijn proces te verduurzamen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen voor print- en drukwerk. Hiervoor zijn er een aantal verschillende materialen in opkomst.

Lees verder
Grafisch ontwerper inhuren

Professionele Grafisch Ontwerper inhuren: 3 Redenen waarom dit Belangrijk is!

Het internet staat tegenwoordig bol van de talloze grafisch ontwerpers en designers. Veel mensen schrikken echter wat een professionele grafisch ontwerper kost en laten het liever de buurjongen doen “die goed is met computers”.

Lees verder
Gepersonaliseerd behang

Uw interieur personaliseren met printmateriaal doet u zo!

Tegenwoordig worden kantoorruimtes en woonkamers steeds vaker ingericht op basis van trends, seizoenen en feestdagen. Op gebied van interieur kijken consumenten dus steeds vaker naar de korte termijn, in plaats van naar de lange termijn.

Lees verder
Bedrijf promoten beurs

5 Manieren om uw bedrijf te promoten op de beurs

Hoe promoot u uw bedrijf op de beurs? In dit artikel benoemen wij 5 manieren om uw bedrijf te promoten op de beurs. U hoeft natuurlijk niet alles toe te passen, maar bepaal zelf wat voor uw onderneming relevant kan zijn.

Lees verder
direct mail tips

Direct Mail: 4 Tips om de Response Rate te verhogen

Direct Mail is een vorm van marketing, waarbij een fysieke vorm van promotiemateriaal wordt verstuurd naar een bestaande of potentiële klant. Deze vorm van marketing is relatief goedkoop maar heeft ook vaak een lage response rate.

Lees verder
Beursstands

8 tips om op te vallen met een beursstand op de beurs!

Opvallen met een beursstand op een beurs is voor velen erg moeilijk. Op een beurs wil iedereen namelijk opvallen en als iedereen opvalt, valt eigenlijk niemand meer op. Dus hoe onderscheidt u zich van de rest, zodat u wél opvalt?

Lees verder
Stickers op vel

Stickermarketing: 4 voordelen op een rij!

Stickermarketing is nog steeds enorm effectief! Voor sommige is stickermarketing misschien wat “ouderwets”, maar het wordt nog steeds op grote schaal toegepast. Het is namelijk een heel goedkope vorm van marketing én u kunt mooie resultaten behalen met stickermarketing.

Lees verder
LED reclame scherm kopen

Digitale Buitenreclame: 5 redenen om nu te starten!

Digitale buitenreclame wordt steeds populairder! En dat is niet zo gek, want het gebruik van digitale buitenreclame heeft eindeloze voordelen ten opzichte van reguliere buitenreclame zoals posters, banners en bijvoorbeeld spandoelen. Maar waarom zou u over nu direct overstappen op digitale buitenreclame? En waarom niet?

Lees verder
Textielframes voor outdoor gebruik

Nieuw: Textielframes voor Outdoor gebruik

Textielframes voor outdoor gebruik zijn textielframes die u ook buiten uw kantoorpand kunt gebruiken. De Textielframes voor buiten zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens super strak en luxueus uit. Maar wat zijn nou precies de voordelen van zo’n textielframe voor outdoor gebruik?

Lees verder
Reclame Trends

Top 3 Reclame Trends voor 2019

Bent u op zoek naar dé Reclame Trends voor 2019? Wilt u dus echt opvallen bij de consument met uw business? En bent u klaar om uzelf te onderscheiden van de concurrent? Dan bent u hier op het juiste adres! Speciaal voor u hebben wij de grootste trends voor 2019 op het gebied van reclame op een […]

Lees verder
flyers bestellen

5 redenen waarom flyers verspreiden nog steeds effectief is

Het verspreiden of uitdelen van flyers is één van de oudste manieren van reclame maken. Uiteraard hadden ze vroeger geen hypermoderne drukpersen die binnen enkele minuten duizenden flyers drukken…

Lees verder
Tankstation drukwerk

Printreclame en drukwerk voor 700+ tankstations in Europa

Smid Media Solutions levert aan meer dan 700 tankstations in Europa allerlei soorten printreclame en drukwerk. En daar zijn we best een beetje trots op!

Lees verder
PixioDisplay

PixioDisplay: een draagbare display met LCD-touchscreen!

Een PixioDisplay is dé nieuwe trend op het gebied van videoreclame. Het zijn innovatieve draagbare touchscreen displays met eindeloze toepassingen!

Lees verder
Print Management bedrijf

Wat is een Print Management bedrijf?

Een Print Management bedrijf  beheert verschillende afdruktaken voor andere bedrijven. Het is dus eigenlijk een Business-to-Business (B2B) bemiddelaar die alles levert op het gebied van digitale media, drukwerk en printwerk.

Lees verder
Pixiocard voordelen en toepassingen

Pixiocard: Waar gebruik je het voor en wat zijn de voordelen?

PixioCard is een marketingmiddel dat uniek is in zijn soort: Een kaart gemaakt van stevig papier met een LCD-scherm van hoge kwaliteit.

Lees verder
3D hologram projector

3D Hologram Projector: de toekomst van adverteren!

Een 3D Hologram Projector is de laatste trend op het gebied van reclame. Het is echt de toekomst van het adverteren!

Lees verder
Akoestische Panelen

Akoestische Panelen: betere akoestiek en minder galm!

Akoestische panelen zorgen voor minder stress, betere concentratie én hogere productiviteit. Verbeter de akoestiek in stijl met een gepersonaliseerde print!

Lees verder
spandoek laten maken

Spandoek laten maken? Dit zijn de mogelijkheden

Er zijn enorm veel mogelijkheden: het formaat, de vorm en het materiaal. In dit bericht willen we u meer informatie geven over de mogelijkheden.

Lees verder
interieurbouw service smid media solutions

Interieurbouw

Interieurbouw is een vakgebied dat zich in de loop der jaren geweldig heeft ontwikkeld. Ook Smid Media Solutions gaat mee met die tijd.

Lees verder
led aanhanger huren printmanagement

LED-scherm aanhangwagens

LED-scherm aanhangwagens zijn te huren bij reclamebureau Smid Media Solutions. Wij bieden een ruim assortiment aan LED-scherm aanhangwagens in verschillende maten én bieden scherpe prijs.

Lees verder
Printen op katoen: gordijnen dekbedden kussens

Nu mogelijk: Printen op katoen

Printen op katoen is vanaf nu al mogelijk vanaf één vierkante meter. Na lang testen en eindeloos bijschaven, hebben wij twee rijke, fijn geweven katoensoorten geselecteerd: Cotton Satin en Cotton Peral.

Lees verder