Service Service

Montage op locatie

Montage op locatie is een extra service van reclamebureau Smid Media Solutions. Dat kan het monteren van spandoekframes zijn, het ophangen van reclameborden of het omkleuren van uw bedrijfspand in een nieuwe huisstijl. Verder brengen we raamstickers aan, vervangen we vlaggenmasten of verzorgen we het wrappen van een compleet wagenpark. Smid Media Solutions regelt het!

 

Montage als extra service door reclame bureau

Transport

Een belangrijk service-instrument van Smid Media Solutions is het transporteren van promotiemateriaal. Stel, u bestelt ‘s ochtends posters om met spoed op 20 verschillende locaties af te leveren. Dan is het reclamebureau Smid Media Solutions in staat om alles direct en op tijd te regelen, te fabriceren en te vervoeren naar het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Transport als extra service

Ontwerpservice

Wij denken bij reclamebureau Smid Media Solutions altijd vanuit slimme oplossingen. Ook op het gebied van grafische vormgeving bent u bij ons op het juiste adres. Smid Media Solutions beschikt namelijk over een eigen DTP en grafisch ontwerpafdeling. U kunt bij ons terecht voor kleine DTP-projecten maar ook voor een volledig ontwerp voor uw huisstijl. Binnen deze ontwerpservice is alles mogelijk. We beschikken over de modernste apparatuur en software om u volledig te ontzorgen. Van schetsen tot het opleveren van uw product, Smid Media Solutions staat voor u klaar. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ontwerpservice als service reclambureau
Handling als extra service printmanagement

Handling

Onder de service "handling" verstaan we bij Smid Media Solutions een arsenaal aan werkzaamheden. Van het verpakken van posters in kokers, het vullen van promotiepakketten en displays, het samenstellen van mailings en het plakken van wobblers in zowel grote als kleine oplages. Vraag ons naar de mogelijkheden!

huis-aan-huis mailing verzendservice door reclamebureau

Huis-aan-huis-verspreiding

Ondanks de opkomst van digitale media blijft er genoeg ruimte over voor huis-aan-huis-verspreiding via ‘ouderwets’ drukwerk. Sterker: huis-aan-huis-verspreiding blijkt in veel gevallen de ideale manier om een boodschap bij de juiste doelgroep over te brengen. Bij reclamebureau Smid Media weten wij de kosten laag te houden door goed samen te werken met andere partijen. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en prijzen binnen deze service.

Interieurbouw smid media solutions

Interieurbouw

Interieurbouw is een vakgebied dat zich in de loop der jaren geweldig heeft ontwikkeld. Ook Smid Media Solutions gaat mee met die tijd. Zo draaien we onze hand niet om voor een complete make-over van uw bedrijf. Van een nieuwe koffiecorner of balie tot een kastenwand in een futuristisch tankstation. Onze projecten worden uitgevoerd met hypermoderne apparatuur, waarmee we een perfect eindresultaat leveren. Ben je ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons naar de diverse mogelijkheden!