3D Hologram Projector: de toekomst van adverteren! 3D Hologram Projector: de toekomst van adverteren!
18 september 2018

Een 3D Hologram Projector is de laatste trend op het gebied van reclame. Het is echt de toekomst van het adverteren! Het is dé manier om direct de aandacht van de consument te vangen…

3D hologram projector plafond

Wat is een 3D Hologram Projector precies?

De projector is een LED display fan waarop prachtige 3D hologrammen kunnen worden getoond. Doordat de fan met de LED verlichting heel snel ronddraait, ontstaat er een holografisch effect.

Dit is hetzelfde effect wanneer u bijvoorbeeld een laserlampje op de muur schijnt en heel snel beweegt met uw hand in een bepaald patroon. Het lijkt alsof deze vorm echt op de muur verschijnt, terwijl dit maar uit één kleine lichtbron komt…

3D-hologram projector

 

Op de 3D Hologram Projector zitten meer dan 200 van dit soort kleine lichtbronnen. Doordat de fan heel snel beweegt en de afbeeldingen en video’s geen achtergrond bevatten, lijkt het net of ze echt in de lucht zweven. Dit levert echt prachtige beelden op!

Waar kan het voor gebruikt worden?

De 3D Hologram Projector kunt u gebruiken voor allerlei soorten reclame waarmee u echt op wilt vallen. De beelden zijn een echte “eye catcher” voor de consument.

De fans worden verbonden met uw WiFi-netwerk, waardoor ze erg gemakkelijk zijn om in te stellen. Ook zit er een handige app bij , waardoor ze ook nog eens super gemakkelijk zijn in gebruik. U kunt alle instellingen dus makkelijk aanpassen met uw smartphone, waar u ook bent!

Wilt u uzelf dus echt onderscheiden van de concurrent? Deze projectors bijvoorbeeld zijn perfect voor bars, restaurants, etalages, hotels, vliegvelden, bioscopen, banken, stations, musea, winkelcentra, sportscholen en nog veel meer…

3D-hologram projector

De mogelijkheden van 3D-hologram projectoren

Met 3D-hologram projectoren zijn de mogelijkheden eindeloos. Het merendeel van onze klanten gebruikt een individuele hologram. Maar voor de echte liefhebbers kunnen wij ook de zogenaamde hologram walls leveren in ieder gewenst formaat.

1. Hologram Walls

Bij een hologram wall koppelen wij meerdere hologrammen aan elkaar, zodat het één groot 3D-hologram vormt. Vaak worden hier 6, 9, 12, 15, 24 or 28 hologrammen gekoppeld tot één beeld. Dat ziet er dan als volgt uit:

hologram wall

Met een hologram wall trekt u gegarandeerd de aandacht op ieder evenement. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp van de beelden en kunnen u adviseren op gebied van het aantal hologrammen. Daarnaast plaatst ons team de wall bij u op locatie.

Ook als u een grotere hologram wall (28+ hologrammen) wilt laten maken, kunnen wij u daarbij helpen.

2. Individuele hologrammen

Enkele hologrammen worden vaak gebruikt in etalages, op beurzen en andere evenementen. U kunt hiermee direct de aandacht grijpen van de bezoekers en bijvoorbeeld uw logo of een specifiek product in bewegende 3D-beelden weergeven. Doorgaans worden de enkele hologrammen door ons gemonteerd op locatie, maar ook vrijstaand op een statief.

3D Hologram zonder statief

Onze 3D-hologram projectoren kunnen op ieder gewenst oppervlak gemonteerd worden. Dit kan bijvoorbeeld op een muur zijn, maar ook op het plafond of in een productschap.

Ons team van monteurs plaatst de hologrammen zorgvuldig, terwijl onze designers voor u de beelden maken. In de onderstaande video ziet u wat voorbeelden van een 3D-hologram in de retail.

Hologram op statief

Het hologram op een statief is gemakkelijk te verplaatsen en ideaal om mee te nemen naar beurzen en evenementen. In de onderstaande video ziet u hoe dit eruit ziet in het echt!

De projectors zijn beschikbaar in verschillende maten. Ook kunnen ze geleverd worden met een mooie transparante beschermkap. Er is dus voor elke situatie een geschikte oplossing!

De voordelen van onze 3D-hologrammen

  • Met 3D hologram projectors kunt u direct de aandacht grijpen, met meer bezoekers tot gevolg. Dit heeft vaak een direct effect op de omzet!
  • Een 3D Hologram projector is uniek en u onderscheidt zich hiermee van uw concurrentie.
  • Onze hologrammen worden uitsluitend in de EU gemaakt en zijn daarnaast energiezuinig en veilig.

Offerte 3D hologram projector

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u! Mocht u geïnteresseerd zijn, dan geven wij u gratis een demonstratie op locatie. U kunt hier een offerte aanvragen >>