3D Hologram Projector: de toekomst van adverteren! 3D Hologram Projector: de toekomst van adverteren!
18 september 2018

Een 3D Hologram Projector is de laatste trend op het gebied van reclame. Het is echt de toekomst van het adverteren! Het is dé manier om direct de aandacht van uw consument te vangen…

3D Hologram Projector

Wat is een 3D Hologram Projector precies?

De projector is een LED display fan waarop prachtige 3D hologrammen kunnen worden getoond. Doordat de fan met de LED verlichting heel snel ronddraait, ontstaat er een holografisch effect.

Dit is hetzelfde effect wanneer u bijvoorbeeld een laserlampje op de muur schijnt en heel snel beweegt met uw hand in een bepaald patroon. Het lijkt alsof deze vorm echt op de muur verschijnt, terwijl dit maar uit één kleine lichtbron komt…

3D Hologram Projector

Op de 3D Hologram Projector zitten meer dan 200 van dit soort kleine lichtbronnen. Doordat de fan heel snel beweegt en de afbeeldingen en video’s geen achtergrond bevatten, lijkt het net of ze echt in de lucht zweven. Dit levert echt prachtige beelden op!

Nieuw bij Smid Media Solutions!Hologrammen met uw eigen logo of reclame, ideaal voor winkels en kantoren.Neem voor meer informatie contact met ons op via info@smidmediasolutions.nlWelcome to the future of advertising!www.smidmediasolutions.nl

Posted by Smid Media Solutions on Tuesday, September 4, 2018

Waar kan het voor gebruikt worden?

De 3D Hologram Projector kunt u gebruiken voor allerlei soorten reclame waarmee u echt op wilt vallen. De beelden zijn een echte “eye catcher” voor de consument.

De fans worden verbonden met uw WiFi-netwerk, waardoor ze erg gemakkelijk zijn om in te stellen. Ook zit er een handige app bij , waardoor ze ook nog eens super gemakkelijk zijn in gebruik. U kunt alle instellingen dus makkelijk aanpassen met uw smartphone, waar u ook bent!

Wilt u uzelf dus echt onderscheiden van de concurrent? Deze projectors bijvoorbeeld zijn perfect voor bars, restaurants, etalages, hotels, vliegvelden, bioscopen, banken, stations, musea, winkelcentra, sportscholen en nog veel meer…

3D Hologram Projector

Mogelijkheden en voordelen

De projectors zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Ook kunnen ze geleverd worden met een mooie transparante beschermkap. Er is dus voor elke situatie een geschikte oplossing!

Kortom bieden deze projectors een aantal grote voordelen:

  • Ze zijn gemakkelijk te besturen en in te stellen met de app
  • De video’s worden in hun originele formaat afgespeeld
  • Ze worden geleverd met een mooie beschermkap
  • U kunt vanaf elke plek met een internet verbinding besturen en instellen

Daarnaast kunt u de beelden laten ontwerpen bij Smid Media Solutions, zodat u maximaal opvalt met deze “state of the art” vorm van adverteren. Ook monteren wij graag de projector op de door u gewenste locatie.

Bekijk alle mogelijkheden hier.