3 september 2019

Tegenwoordig worden kantoorruimtes en woonkamers steeds vaker ingericht op basis van trends, seizoenen en feestdagen. Op gebied van interieur kijken consumenten dus steeds vaker naar de korte termijn, in plaats van naar de lange termijn. Dit heeft alles te maken met de vele opties die er vandaag de dag zijn, op gebied van het personaliseren van het interieur.

Daarnaast vinden mensen het steeds belangrijker worden om een “uniek” en “apart” interieur te hebben, dat niemand anders heeft. Maar hoe kunt u het interieur nou precies personaliseren? Welke aspecten kunt u allemaal aan een interieur personaliseren? In dit artikel leggen wij u 5 manieren uit om uw interieur geheel samen te stellen naar uw wensen.

Gepersonaliseerd behang

Voorheen bestond behang vaak uit veel dezelfde, saaie motiefjes. Vandaag de dag is het mogelijk om gepersonaliseerd behang te laten ontwerpen en printen. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk. Een levensgrote Ninja Turtle voor de kamer van één van uw kinderen, of toch een romantische foto voor in de slaapkamer: Het is mogelijk. De mogelijkheden met digitaal geprint behang zijn eindeloos & dit zorgt ervoor dat u altijd een uniek behang in huis heeft, dat niemand anders heeft.

Gepersonaliseerd behang

Digitaal geprinte textielframes

Textielframes zien er super strak uit en zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. Het geprinte textiel kunt u gemakkelijk vervangen, waardoor het nooit saai hoeft te zijn. Zo kunt u in de zomer een textielframe met een zomerse foto aan de muur hangen en deze tijdens de decembermaanden weer vervangen voor een meer gepaste foto.

Ook zijn er textielframes leverbaar met LED-verlichting. De subtiele LED-verlichting zorgt ervoor dat het textielframe licht geeft, wat zorgt voor een erg mooi effect. Op de onderstaande afbeelding hebben we een levensgroot textielframe afgebeeld i.c.m. LED-verlichting.

Gepersonaliseerde textielframes

Interieur personaliseren met gordijnen

Gordijnen zijn erg bepalend voor het gevoel dat een interieur bij u oproept. Met gepersonaliseerde gordijnen kunt u dit helemaal zelf bepalen & kunt u uw creativiteit geheel zijn gang laten gaan. Met dit soort geprinte gordijnen maakt u ieder kantoor, elke winkel en iedere ruimte écht uniek. We hebben wat voorbeelden op een rij gezet van gepersonaliseerde gordijnen ter inspiratie.

Gepersonaliseerde gordijnen

Digitaal geprinte tafelkleden

Gepersonaliseerde tafelkleden worden steeds vaker gebruikt in horecazaken. Hoe tof is het om uw eigen logo en ontwerp op het tafelkleed te hebben? Het oogt professioneel en zorgt ervoor dat de uitstraling van uw tafels één wordt met het interieur. Er zijn verschillende soorten stoffen leverbaar, afhankelijk van uw wensen. Wordt het tafelkleed vooral indoor gebruikt, of ook outdoor? En heeft u de voorkeur voor katoen, of toch een synthetische stof? Alle opties hebben zijn voor- en nadelen. Bij Smid Media Solutions helpen wij u graag bij het vinden van het ideale, gepersonaliseerde tafelkleed.

Sierkussens met gepersonaliseerde print

Met geprinte sierkussens creëert u op een eenvoudige manier een unieke sfeer in uw kantoorpand, restaurant, hotellobby of vergaderruimte. Sierkussens zijn relatief goedkoop en zijn bij ons leverbaar in zes verschillende maten en acht verschillende materialen. Deze materialen verschillen in kwaliteit, duurzaamheid en comfort. We hebben de verschillende materialen voor u op een rij gezet.

Gepersonaliseerde sierkussens

Gepersonaliseerd plafonddoek

Met een plafonddoek geeft u uw plafond een geheel nieuwe functie. Het kan een kantoorruimte, gang of lobby een compleet nieuwe sfeer geven. Wordt het natuurlijke print, een sterrenhemel of een toch een subtiele kleur? Het is gemakkelijk te monteren in een aluminium, wit of zwarte plafondframe en daarnaast ook eenvoudig te vervangen.

Plafonddoek

Geprint vloerzeil

Naast het opfleuren van uw plafond, zou u er ook voor kunnen kiezen om geprint vloerzeil te gebruiken voor het personaliseren van uw interieur. Het is gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor kortlopende toepassingen zoals beurzen en evenementen. In de afbeelding hieronder ziet u enkele toepassingen van geprint vloerzeil.

Vloerzeil met print

Foto op plexiglas

Weleens gedacht aan het printen van een plexiglas paneel? Het is erg decoratief en weer eens wat anders dan een standaard canvasdoek. U zou hiervoor een stockfoto kunnen gebruiken die u aanspreekt, of juist een persoonlijke foto. U heeft de keuze uit verschillende opties: hoe dik het paneel wordt, welke kleuren u gebruikt en welke afmetingen het paneel heeft.

Akoestische panelen met uw ontwerp

Akoestische panelen helpen u om een goede akoestiek te realiseren in iedere ruimte. Een goede akoestiek is o.a. belangrijk voor een prettige sfeer, de productiviteit en het zorgt voor rust. Smid Media Solutions kan akoestische panelen leveren met iedere gewenste print. Zo is zo’n paneel niet alleen functioneel maar ook erg decoratief.

Akoestische panelen

Gratis advies om uw interieur te personaliseren

Bij Smid Media Solutions hebben we ruime ervaring op gebied van het personaliseren van verschillende interieurs. Of het nu een klein kantoorpand is, een hotel, een restaurant of een complete winkelketen… Wij denken graag met u mee en kunnen u gratis een passend advies geven, op basis van uw wensen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op tijdens kantoortijden via 0162-510681, of stuur ons een e-mail via het contactformulier.