Wat is een Print Management bedrijf? Wat is een Print Management bedrijf?
19 september 2018

Een Print Management bedrijf  beheert verschillende afdruktaken voor andere bedrijven. Het is dus eigenlijk een Business-to-Business (B2B) bemiddelaar die alles levert op het gebied van digitale media, drukwerk en printwerk. Het is de ideale plek om uw communicatie-uitingen uit handen te geven aan echte professionals. Omdat deze bedrijven specialist zijn op het gebied van bedrukking en reclame, zult u altijd professioneel materiaal hebben om uw bedrijf mee te promoten.

Full-Service Print Management bedrijf

Hoe ideaal zou het zijn als u echt voor alle vormen bedrukking en reclame terecht kunt bij één bedrijf? Dit zijn de zogenaamde “Full-Service” Print Management bedrijven. Bij deze bedrijven wordt u volledig ontzorgd!

Bent u op zoek naar mooie displays of verpakking? Wilt u mooie indoor-of outdoor reclame? Of wilt u echt de aandacht trekken van de consument met autoreclame of speciaal beursmateriaal? Bij een Full-Service Print Management kunt u voor alles terecht. Het hele proces wordt voor u uit handen genomen, van het maken van het ontwerp tot de levering of montage.

Print Management bedrijf

De services van Smid Media Solutions (Full-Service Print Management bedrijf)

U kunt het zo gek niet bedenken of Smid Media Solutions regelt het voor u. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan bedrukking en reclame. Denk hierbij aan het wrappen van een volledig wagenpark tot de aankleding van evenementen. Ook verzorgen wij de signing van uw bedrijfspand tot de montage van een gigantisch transparant LED-scherm in uw etalage. Daarnaast verzorgen wij een professionele huisstijl of complete promotiepakketten….

Kortom, niks is te gek voor Smid Media Solutions. De opdrachten die wij normaal krijgen, zijn erg groot en ingrijpend. Dit betekent dat klanten hun complexe projecten aan ons toevertrouwen. Wij zien dit dus ook als een erg groot compliment! Daarnaast zijn wij er natuurlijk ook voor kleinere bedrijven en MKB.

Smid Media Solutions is dus een Full-Service Print Management bedrijf dat graag een centrale partij vormt die alles voor u uit handen neemt. Door onze hoge kwaliteit, flexibiliteit, service en grote diversiteit aan producten, zijn wij de ideale partner voor al uw communicatie-uitingen. Zo hoeft u zich geen zorgen!

Drukwerk uitbesteden aan een Full-Service Print Management bedrijf?

Wij hebben een breed assortiment aan producten en services. Wilt u uw drukwerk uitbesteden, dan is een Smid Media Solutions Full-Service Print Management de beste plek!

Smid Media Solutions helpt u niet alleen met uw druk- en printwerk. Ook hebben wij nog speciale producten zoals 3D-hologram projectors, akoestische panelen, transparante LED-schermen en draagbare LED-posters!

Displays & verpakkingen

Displays en productverpakkingen zijn erg belangrijk voor de reclame van uw bedrijf. Het is belangrijk dat uw product of service professioneel overkomt bij de consument. Een mooie, doordachte verpakking leidt vaak tot meer afzet van uw product of service. Daarnaast kunt u een display bijvoorbeeld  gebruiken om uw product op te laten vallen tussen andere producten. Onderscheid uzelf van de concurrenten!

Print Management bedrijf

Outdoor reclame

Ook voor outdoor reclame bent u bij het Print Management bedrijf Smid Media Solutions aan het juiste adres! Deze vorm van reclame is essentieel voor de zichtbaarheid en bekendheid van uw bedrijf. Er is geen betere manier om bijvoorbeeld op te vallen langs de snelweg! Voorbeelden van outdoor reclame die wij kunnen verzorgen zijn:

Print Management bedrijf

LED-schermen

Smid Media Solutions is meer dan een Print Management bedrijf. U kunt zelfs bij ons terecht voor LED-schermen! Wanneer u wilt adverteren op LED-schermen, kunt u kiezen uit schermen door heel Nederland langs bekende snelwegen en in drukke steden. Het bereik wat u hiermee behaalt is enorm en zorgt voor veel zichtbaarheid van uw bedrijf. Een LED-scherm huren of kopen kan interessant zijn voor het gebruik tijdens evenementen of voor het besparen van kosten op drukwerk.

Print Management bedrijf

Auto- en gevelreclame

Professionele auto- en gevelreclame werkt als een echte blikvanger voor uw bedrijf. Het valt op, oogt professioneel en gaat jaren mee. De juiste autoreclame zorgt ervoor dat uw bedrijf zichtbaar wordt voor nieuwe klanten en zichtbaar blijft voor bestaande klanten. Door de juiste gevelreclame valt uw bedrijf op én weten klanten u gemakkelijk te vinden. Een win-win situatie dus!

Van het wrappen van uw auto tot het plaatsen van neonverlichting op uw gevel, niets is te gek bij Smid Media Solutions.

Print Management bedrijf

Point of Sale materiaal

Met Point of Sale (PoS) materiaal laat u uw product opvallen tussen andere producten. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u ook voorzien van het juiste advies. Ook kunnen wij alles leveren en ontwerpen, in allerlei soorten en maten. Voorbeelden van Point of Sale materiaal uit ons assortiment zijn:

Print Management bedrijf

Specials

Ook voor alle speciale wensen en exclusieve producten kunt u bij Smid Media Solutions. Nogmaals, wij zijn meer dan een Print Management bedrijf en streven ernaar om uw bedrijf volledig te ontzorgen. Speciale producten waar wij u ook van kunnen voorzien zijn:

Daarnaast zijn wij officieel dealer van Pixiocard: een kaart met daarin een videoscherm waarmee u een onvergetelijke indruk achterlaat bij uw klanten. Ook is het mogelijk om uw ‘direct mailing‘ te laten verzorgen door ons, in heel Nederland!

Print Management bedrijf

Stickers en etiketten

Ook Stickers en etiketten kunnen wij ontwerpen en leveren. Wij helpen u tegen de scherpste prijzen in allerlei soorten en maten, op rol of op vel. Niks is te gek! Afhankelijk van de toepassing en de oplage is het interessant om voor rollen te gaan, of juist voor vellen. De keuze is aan u!

Verder is er nog een ruime keus aan andere toepassingen: binnen of buiten gebruik, makkelijk of moeilijk te verwijderen en verschillende materialen en afmetingen. Opties, opties, opties…

Print Management bedrijf

Interieur reclame

Voor alle bedrukte artikelen, voor bijvoorbeeld het aankleden van uw interieur, bent u bij Smid Media Solutions aan het juiste adres. Wij kunnen vrijwel alles voor u bedrukken! Denk hierbij aan het bedrukken van:

Alle artikelen kunnen we bedrukken met een door u aangeleverd ontwerp of leuke foto. Ook kunt u gebruik maken van onze ontwerpdienst. Leuk voor de aankleding van uw interieur of het geven van een origineel, onvergetelijk cadeau!

Print Management bedrijf

Beursmateriaal

Om uw bedrijf op te laten vallen bij beurzen en evenementen, heeft u het juiste materiaal nodig. Ook hiervoor bent u bij Smid Media Solutions aan het juiste adres. Wij kunnen u volledig ontzorgen voor die drukke beursdagen. Voorbeelden van onze producten zijn:

Wanneer u over het juiste beursmateriaal beschikt, oogt u professioneel en laat u een verpletterende indruk achter. Want vergeet niet: ‘You never get a second chance to make a first impression’.

Print Management bedrijf

Drukwerk

Tenslotte kunnen wij ook al het “normale” drukwerk voor uw bedrijf leveren, tegen de scherpste prijzen en in alle gewenste formaten. Wij zijn wel meer dan een Print Management bedrijf, maar verzorgen ook nog gewoon de noodzakelijke producten. Denk hierbij aan:

Met ons team van grafisch vormgevers staan wij klaar om een ontwerp te maken geheel naar uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Print Management bedrijf