8 tips om op te vallen met een beursstand op de beurs! 8 tips om op te vallen met een beursstand op de beurs!
12 maart 2019

Opvallen met een beursstand op een beurs is voor velen erg moeilijk. Op een beurs wil iedereen namelijk opvallen en als iedereen opvalt, valt eigenlijk niemand meer op. Dus hoe onderscheidt u zich van de rest, zodat u wél opvalt? In dit artikel gaan we u vertellen hoe u zich kunt onderscheiden met uw beursstand op de beurs!

1. Zorg voor een centrale plaats op de beurs

Het klinkt erg voor de hand liggend, maar het kan een enorm verschil maken. Wanneer u met uw beursstand op een centrale plaats op de beurs staat, heeft uw beursstand een veel groter bereik. Op een centrale plaats passeren namelijk mensen vaker uw beursstand dan wanneer u een plaats heeft in een hoek.

2. Zorg voor een beurswand met een spetterend ontwerp

De beurswand werkt als een ware blikvanger voor uw beursstand. Investeer daarom in een effectieve beurswand, zodat u de aandacht trekt. Bij Smid Media Solutions adviseren wij u graag over de verschillende typen beurswanden én kunnen wij u verder helpen met een spetterend ontwerp.

3. Geven, Geven, Geven, Nemen.

Het uitdelen van gratis producten is erg effectief. En waarom? Omdat iets “krijgen” van iemand wordt geassocieerd met een positieve emotie. Door gratis producten uit te delen op een beurs, heeft u meteen een voorsprong op uw concurrenten. Wat u gratis uitdeelt, kunt u helemaal zelf bepalen. Het kan een probeerverpakking zijn van een product dat u verkoopt, maar ook een stukje taart of een lekkere bitterbal doet ook al wonderen.

4. Gebruik nieuwe technieken

Bewegende beelden trekken de aandacht! Bij Smid Media Solutions kunnen wij u verder helpen met allerlei innovatieve oplossingen. Zo kunnen wij u verder helpen met 3D-hologrammen incl. het opmaken van de beelden én kunnen wij LED-schermen leveren in allerlei soorten en maten.

5. Maak slim gebruik van Social Media

Zorg dat uw beursstand ook buiten de beurs opvalt! Door slim gebruik te maken van Social Media trekt uw beursstand ook buiten de beurs de aandacht. Plaats foto’s van uw beursstand op Social Media en stimuleer de bezoekers een foto van de beursstand te plaatsen op Social Media.

6. Gebruik de interactieve PixioDisplay!

De PixioDisplay is een interactieve display met touchscreen. Naast dat het een geweldige blikvanger is op de beurs, kunt u het ook inzetten als een leadgenerator. Laat klanten de gratis brochure downloaden in ruil voor een e-mailadres of bedenk een leuke prijsvraag. Met de PixioDisplay laat u hoe dan ook een onvergetelijke indruk achter!

7. Maak uw beursstand interactief

Zorg dat er iets te doen is bij uw stand op de beurs. Geef een productdemonstratie of laat bezoekers uw product zelf uitproberen. Met een beetje geluk, verzamelt zich al snel een groep mensen bij uw stand. En de praktijk leert dat een groep mensen om uw beursstand ook mensen aantrekt!

8. Maak slim gebruik van diverse beursmaterialen

Zorg voor eenheid en maak de juiste keuzes met uw budget in het achterhoofd. Smid Media Solutions adviseert u graag op gebied van beursmaterialen en beursstands. Wij zijn er voor zowel de kleinere bedrijven als de grote bedrijven. Voor ieder budget maken wij graag een offerte op maat, zodat u optimale resultaten behaald op de beurs!

Zo kunt u bij Smid Media Solutions terecht voor complete, opmaat gemaakte beursstands met LED-schermen en 3D-hologrammen, maar bijvoorbeeld ook voor een enkele beurswand met een spetterend ontwerp in combinatie met een aantal roll-up banners.

Bij Smid Media Solutions informeren wij u graag over alle mogelijkheden en geven wij u geheel vrijblijvend advies. Neem daarvoor contact met ons op via 0162 510691 of stuur een e-mail >>