De Holografische Mens – Nieuwe technologie in de wereld van 3D-hologrammen De Holografische Mens – Nieuwe technologie in de wereld van 3D-hologrammen
1 februari 2022

De holografische mens wordt ook wel een menselijk 3D-hologram genoemd. Dit is een hologram van een mens op ware grootte. Voorheen was dit iets voor in sciencefiction-films, maar dit is nu verleden tijd.  Menselijke hologrammen op ware grootte kunnen zelfs van grote waarde zijn voor uw bedrijf.

In dit artikel nemen we u mee in de wereld van deze menselijke hologrammen en op welke manieren u deze bijzondere technologie kunt toepassen.

Denk hierbij aan het presenteren van nieuwe producten, het verwelkomen van nieuwe klanten in uw showroom of het delen van waardevolle informatie waarbij een (digitale) persoonlijke touch essentieel is.

De voordelen van de holografische mens

Zoals de toepassingen van de holografische mens, zijn ook de voordelen van deze technologie eindeloos. Voor ieder bedrijf die op menselijk niveau wil verbinden met zijn doelgroep, zijn deze hologrammen erg geschikt.

  1. Vergroot menselijke verbinding – Doordat het menselijke hologram op ware grootte is, is de menselijke connectie vele malen groter dan wanneer men naar een video op een scherm kijkt.
  2. Verbind met uw doelgroep – U kunt uzelf of een werknemer afbeelden als 3D-hologram, zodat uw doelgroep zich direct op menselijke niveau met u verbindt.
  3. Verhoog de retentie van uw informatie – Een menselijk 3D-hologram zorgt ervoor dat de informatie die u deelt vele malen beter “blijft hangen” dan een simpele banner of een video op een scherm.
  4. Personaliseer uw merk – Met deze technologie kunt u op een futuristische, persoonlijke manier uw brand story communiceren met uw klanten.

Toepassingen van de holografisch mens

Naast de reguliere 3D-hologrammen die wij leveren, kunnen wij ook deze menselijke hologrammen leveren. Hier vind u een kleine greep uit de toepassingen van deze nieuwe technologie.

Retail

In de retail kunt u de hologrammen gebruiken in de etalage, waarbij modellen uw collectie presenteren aan de voorbijgangers.

De holografische mens op Events

Op events grijpt u direct de aandacht van de bezoekers met deze holografische mensen. Presenteer uw nieuwste producten door middel van een 3D-productdemonstratie.

Informatie

Deel waardevolle informatie in de wachtruimte van uw kantoorpand of gebruik de hologrammen om veiligheidsinformatie intern te communiceren met uw personeel.

Meer informatie over Menselijke 3D-hologrammen?

Wij leveren deze bijzondere hologrammen in allerlei soorten en maten. Neem contact op met info@smidmediasolutions.nl of bel tijdens kantoortijden naar 0162 – 51 06 81.